Amigurumi workshop

2020-tól elindultak az amigurumi figura készítés workshopjaim is, melyeket két szinten hirdettem meg.

 

A Kezdő szint:

Ez a 4 alkalmas workshop a teljesen kezdő horgolóknak szól, akik még akár horgolótűt sem fogtak sosem a kezükben, illetve azoknak, akik csak próbálkoztak a horgolás alapjait megtanulni, de segítség nélkül nem nagyon ment.

  • Itt élőben megtanuljuk a horgolás alaptechnikáit, illetve az amigurumi figurák készítésének csínját-bínját.
  • Igyekszem jó hangulatban átadni az általam kitapasztalt lepraktikusabb megoldásokat és minden trükköt, amivel könnyen és szebben készíthetők el a figurák.
  • Mivel maximum 4 fős kis csoportokban dolgozunk, ezért mindenkire annyi idő és figyelem jut, amennyire szüksége van.
  • Minden eszközt és anyagot biztosítok, semmit sem kell hoznotok, csak egy füzetet és tollat, ha szeretnétek jegyzetelni közben.
  • A 4. alkalom végére elkészítünk együtt egy figurát, melyet közösen szavazunk meg az első alkalmon. Így az elejétől a végéig átveszünk mindent, ami a figura készítéséhez szükséges.

 

A Középhaladó szint:

Azoknak szól, akik a horgolás alaptechnikáit már tudják, de a figurakészítés még nem megy nekik, vagy szeretnének újabb trükköket, technikákat tanulni, a figurák készítéséhez, és összevarrásához – 2 vagy 4 alkalmas.

  • Megbeszéljük a formakialakítás módjait, ami segítség lehet a képről való horgolás elsajátításához, és átvesszük a dróttal készült figurák készítését is.
  • Illetve lehetőség van arra is, hogy egyedileg segítsek nektek az adott, problémás részek átbeszélésével. Szívesen megmutatok bármit, amihez szükségetek van segítségre/magyarázatra még az amigurumi figurák készítésénél.

 

Jelentkezés

A weboldalon keresztül elérhető egy automatizált bejelentkezési felület >> kattints ide!