Sylvee's Crochet

@sylveescrochet
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Óriás nyuszi online workshop (Little Owls Hut – Dude Rabbit)

2022.03.16. - 2022.04.06.

6000HUF

Sziasztok!

Mint azt sokan már tudjátok nagyon sokszor meghorgoltam már a nyuszi havert, de talán nem is gondolnátok, hogy több mint 40x. Rengetegen írtatok nekem már, hogy segítsek benne, mert vagy az angol nehéz, vagy más technikai részek nem mennek.

Egyeztettem a nyuszi tervezőjével és engedélyt adott rá, hogy tartsak egy online workshopot azoknak, akiknek segítségre van szükségük a mintával kapcsolatban.

A workshop feltétele, hogy legyen megvásárolt Dude rabbit mintátok, amire csak nekünk csináltak egy kedvezményes 15%-os kupont, amit minden workshop résztvevő megkap majd, ha még nem vette meg a mintát.

A workshop 3 hetes lesz majd, mert tudom sokaknak kell hozzá idő és húsvétra el is készülhettek a nyuszival. Én ezalatt a 3 hét alatt, fogok Nektek videókat készíteni, többek között a fej kialakításáról, valamint minden nehezebb részről és praktikus megoldásokról a nyuszi készítéséhez! Valamint korlátlanul rendelkezésetekre állok minden felmerülő kérdésben a mintával kapcsolatosan.

Több praktikát és technikai megoldást fogok mutatni, ami a későbbiekben is hasznos lehet nektek majd az amigurumi készítésben, valamint lesz közös online meeting is!

A workshop díjának befizetése után, küldöm a kuponkódot a résztvevőknek!

A workshop díja: 6000 Ft

Regisztrálni itt tudtok:

Részletek

Kezdés:
2022.03.16.
Vége:
2022.04.06.
Összeg:
6000HUF
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,

Szervező

Szilvi
Email
info@sylveescrochet.hu
Maximális létszám: fő, még hely maradt.

Értesítünk, hogy a regisztráció lezárult erre az eseményre.