Sylvee's Crochet

@sylveescrochet
Események betöltése

« Összes Események

Amigurumi Babakészítő Workshop Középhaladó | Budapest | 2024. Szeptember

szeptember 7 @ 09:00 - szeptember 28 @ 13:00

31990HUF

Sziasztok,

A workshop, a nem teljesen kezdő horgolóknak szól, akik az alapokat már tudják, de szeretnék elsajátítani a baba készítés csínját-bínját, plusz olyan technikákat, melyekkel szebben és praktikusabban tudjuk elkészíteni a figurákat.
Átvesszük a formakialakítás elméletét és különböző extra horgolási technikákat.
Megmutatok sok trükköt, mellyel szebb és kidolgozottabb figurákat tudunk készíteni, illetve többféle összeállítási lehetőséget és varrási módszert.

Ez most egy rendhagyó workshop, itt nem teljesen egy konkrét figurát fog mindenki elkészíteni, hanem különböző stílusú ruhájú, hajú és kinézetű babáink lesznek. Attól függ ki mit szeretne, ami közös lesz, az a baba alapja. Hajlítható ízületes babát fogunk készíteni, ami öltöztethető lesz. Megnézzük, hogyan készítsünk különböző ruhákat neki, hogy később otthon is tudjatok ruhatárat alkotni hozzá. Átveszünk több fajta haj kialakítási módszert is, a horgolt hajtól, a subázottig. Illetve minden egyéb praktikát, ami a babakészítésnél előfordulhat.

Szükséged van segítségre bizonyos technikákhoz?
A középhaladó workshopot mindig úgy alakítom ki, hogy a résztvevők kérésének eleget téve, olyan technikákat is átnézzünk, melyekre egyénileg szükségetek van. Ezt ennél a workshopnál is figyelembe veszem, ha van igény konkrét technika átnézésére, belekombináljuk a babába és átvesszük együtt.

Szükséged van egy kis „énidőre”?
4 héten keresztül, heti 1x találkozunk, ahol igyekszem jó hangulatban átadni nektek mindent, melyet a babá készítéséről tudni kell. A workshopokon mindig nagyon jó kis csapat alakul ki, ahol barátságok is szövődnek!

Ajándék

A workshop végén 2 saját tervezésű figurám mintáját is megkapjátok, melyet ti választhattok ki!

A workshop 4 alkalmas:
1. Szeptember 7. szombat 9:00-13:00
2. Szeptember 14. szombat 9:00-13:00
3. Szeptember 21. szombat 9:00-13:00
4. Szeptember 28. szombat 9:00-13:00

Az eszközöket biztosítom (tű, fonal, töltelék és egyéb kellékek), csak magatokat kell hozni, illetve ha szerettek jegyzetelni, egy kis füzetet és tollat!
A workshop előtt közösen beszéljük meg, ki milyen babát szeretne majd készíteni, ezekhez fogom megrendelni az alapanyagot, amit majd az általatok kiválasztott színekben készíthettek el!
A tanfolyamra való jelentkezés lefixálásához augursztus 26-.ig, 10.000 Ft, vissza nem terítendő előleget szeretnék elkérni tőletek, a fennmaradó összeget, pedig majd az első workshop napon tudjátok befizetni, ahol a számlát is megkapjátok.

A Csoport kevés létszáma miatt, ha valaki betegség vagy bármilyen oknál fogva nem tud eljönni egy alkalomra, annak eljuttatom az aznapi tananyagot e-mailen, illetve biztosítok online videós intenzív összefoglalót, így senki nem marad le semmiről, de kérlek Titeket csak nagyon indokolt esetben hiányozzatok!
Jelentkezni, az alábbi regisztrációs felületen keresztül tudtok.
Ha bárkinek kérdése van nyugodtan keressetek a megadott elérhetőségek egyikén!

Részletek

Kezdés:
szeptember 7 @ 09:00
Vége:
szeptember 28 @ 13:00
Összeg:
31990HUF
Esemény kategória:

Szervező

Szilvi
Email
info@sylveescrochet.hu

Helyszín

Workshop helyszín
Hungária körút 5-7.
Budapest, Budapest 1101 Magyarország
+ Google Térkép
Maximális létszám: 5 fő, még 1 hely maradt.

Regisztrálok

Csatlakozz a(z) 4 további résztvevőhöz!

ÁSZF
Loading gif

Már regisztráltál?

Itt kezelheted regisztrációdat.