Sylvee's Crochet

@sylveescrochet
Események betöltése

« Összes Események

Amigurumi Workshop Kezdő | Budapest | 2024. November

november 2 @ 09:00 - november 23 @ 13:00

29900$
Sziasztok,
A workshop a teljesen kezdő horgolóknak szól, akik szeretnék megtanulni a horgolás és az Amigurumi horgolt figura készítés technikai alapjait és hasznos trükköket.
Az sem baj, ha még soha nem fogtál horgolótűt a kezedben, itt kis létszámú csoportban dolgozunk, hogy mindenkire annyi idő jusson, amennyit igényel a technikák elsajátításához.
Próbálkoztál már, de nem megy? Ne add fel….
Több, mint 100 elégedett tanuló végezte már el a workshopot és mindenki egy kis saját készítésű figurával távozott. Itt nincs olyan, hogy nem sikerül, csak türelem és gyakorlás kell a részetekről, a többiben én segítek! 🙂
Szükséged van egy kis „énidőre”?
4 héten keresztül, heti 1x találkozunk, ahol igyekszem jó hangulatban átadni nektek mindent, melyet a cuki kis figurák készítéséről tudni kell. A workshopokon mindig nagyon jó kis csapat alakul ki, ahol barátságok is szövődnek!

 

A 4 tanfolyami nap a következő:
1. November 2. szombat 9:00-13:00
2. November  9. szombat 9:00-13:00
3. November 16. szombat 9:00-13:00
4. November 23. szombat 9:00-13:00

 

A 4 alkalom ára összesen: 29900 Ft.

 

Az eszközöket biztosítom (tű, fonal, töltelék és egyéb kellékek), csak magatokat kell hozni, illetve ha szerettek jegyzetelni, egy kis füzetet és tollat!
A workshop előtt közösen választjuk ki, milyen figurát készítsünk majd el közösen, ezekhez fogom megrendelni az alapanyagot, amit majd az általatok kiválasztott színekben készíthettek el!
A tanfolyamra való jelentkezés lefixálásához október 20-.ig, 10.000 Ft, vissza nem terítendő előleget szeretnék elkérni tőletek, a fennmaradó összeget, pedig majd az első workshop napon tudjátok befizetni, ahol a számlát is megkapjátok.

 

A csoport kevés létszáma miatt, ha valaki betegség vagy bármilyen oknál fogva nem tud eljönni egy alkalomra, annak eljuttatom az aznapi tananyagot e-mailen, illetve biztosítok online videós intenzív összefoglalót, így senki nem marad le semmiről, de kérlek Titeket csak nagyon indokolt esetben hiányozzatok!
Jelentkezni, az alábbi regisztrációs felületen keresztül tudtok.
Ha bárkinek kérdése van nyugodtan keressetek a megadott elérhetőségek egyikén! 😊

 

Üdvözlettel,
Szilvi

Részletek

Kezdés:
november 2 @ 09:00
Vége:
november 23 @ 13:00
Összeg:
29900$
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , ,

Szervező

Szilvi
Email
info@sylveescrochet.hu

Helyszín

Workshop helyszín
Hungária körút 5-7.
Budapest, Budapest 1101 Magyarország
+ Google Térkép
Maximális létszám: 5 fő, még 5 hely maradt.

Regisztrálok

Legyél Te az első jelentkező!

ÁSZF
Loading gif

Már regisztráltál?

Itt kezelheted regisztrációdat.